Op D.V. vrijdagavond 3 maart geeft The Psalm Project een concert in de Grote Kerk in het centrum van Leerdam. In de weken voor Pasen treedt de band op door het hele land met het thema P(s)alm Pasen. De tour start in Leerdam. De opbrengt van de collecte tijdens deze avond is voor het project van ‘Kerk in Actie’ in Haïti voor hulp en wederopbouw na de orkanen die het land diep hebben getroffen.

Al eeuwenlang worden de psalmen gezongen. Liederen die je meenemen door de diepe dalen van het leven, maar ook verzen die het uitzingen van vreugde. The Psalm Project bewerkt de bekende melodieën van het Geneefse Psalter tot hedendaagse composities. De band wil op deze manier recht doen aan de prachtige melodieën en de psalmen ook voor de toekomstige generaties levend houden.

Het thema van dit concert is P(s)alm Pasen. Muziek en zang van de band worden afgewisseld met het lezen van delen uit het Paasevangelie. Dit concert wordt georganiseerd door Zingen in de Kerk, een initiatief van de Protestantse Kerk en Kerk in Actie.

Aanvang is 19.30 uur, de kerk is open vanaf 19.00 uur.

Tickets zijn gratis, wel is het nodig te reserveren via www.zingenindekerk.nl.