Op donderdag 16 juni 2016 gaat voor de 12e keer de Boekenmarkt Leerdam weer van start in Wijkgebouw Maranatha aan de J.A. Burgerstraat 1 te Leerdam.

Er is de laatste maanden weer heel hard gewerkt om alle boeken te sorteren. En dagelijks komen er  boeken bij.
Duizenden boeken staan dus weer voor u klaar. De ervaring leert dat tijdens de verkoopdagen ook weer heel veel boeken ingeleverd worden. Tijdens de verkoopdagen  worden de boeken steeds weer aangevuld omdat de voorraad weer heel groot is. Het is daarom de moeite waard om na uw aankopen nog eens terug te komen om even tussen de boeken te snuffelen.
Wij doen ons best om alles zo goed mogelijk te laten verlopen.

Dit jaar is het doel aidswezen in Zimbabwe. Daar willen wij weer heel veel boeken voor verkopen. Met het oog op de vakantie hebben wij daar alle vertrouwen in.
Wij hopen en bidden dat door middel van de boekenmarkt veel kinderen geholpen kunnen worden. Daarbij moet u denken aan o.a. scholing, voedsel, begeleiding en voorlichting over HIV/aids.
Steunt u ook ons project door het kopen van boeken?

De verkoopdata zijn:   donderdag  16 juni, 23 juni en 30 juni van 10.00 – 21.30 uur

                                   vrijdag         17 juni, 24 juni en 1 juli  10.00 – 21.30 uur

                                   zaterdag      18 juni, 25 juni en 2 juli  van 10.00 – 15.00 uur

En bent u op zoek naar een leuke legpuzzel? Ook die zijn tijdens de boekenmarkt verkrijgbaar. U weet zeker dat u een complete legpuzzel koopt, omdat deze allemaal door vrijwilligers zijn gelegd.

Onder het motto “Kinderen helpen Kinderen” willen weer een speciale kinderboekenmarkt houden op woensdag 22 juni en woensdag 29 juni van 12.00 uur tot 19.00 uur. Tijdens deze middagen zijn er ook leuke spellen, kinderpuzzels en speelgoed te koop.

Wilt u meer weten over de boekenmarkt;  kijk dan even op www.boekenmarktleerdam.nl.
Ook kunt u tijdens deze dagen uw overtollige boeken kwijt. Die worden dan gesorteerd en direct verkocht.
Wij hopen u tijdens de boekverkoop te mogen ontmoeten en met u gezellig een kopje koffie te drinken.
TOT ZIENS!!!
Het Boekenmarktteam