Clubwerk de Hoeksteen bestaat uit drie clubs voor kinderen die op de basisschool zitten: de meisjesclub, de jongensclub en de PaulusVisjes (PV).

Meisjesclub

De meisjesclub is tijdens het seizoen elke dinsdagavond behalve tijdens de schoolvakanties. De club begint om 19:00 in het jeugdhonk van de Pauluskerk en duurt een uur. Naast een Bijbelverhaal worden er elke week leuke werkjes gemaakt. Alle meiden uit groep 4 t/m 6 die van gezelligheid houden zijn van harte welkom, dus kom gerust een keer kijken!

Jongensclub

De jongensclub is net zoals de meisjesclub elke dinsdagavond alleen dan in het jeugdhonk in Maranatha. Ook de jongensclub begint om 19:00 en duurt een uur. Naast het Bijbelverhaal zijn er stoere werkjes speciaal voor jongens. Dus ben jij een jongen uit groep 4, 5 of 6 kom een keer kijken hoe leuk de jongensclub is!

PaulusVisjes

Voor alle kinderen uit groep 7 en 8 is er de PaulusVisjes (ook wel bekend als "de PV"). Op de PV is elke avond een speciaal programma met leuke en gekken spellen. Ook is er eigentijds Bijbelverhaal op een moderne manier gebracht. De PV is één keer in de twee weken op vrijdag avond van 19:00 tot 20:30 in de Ichtuszaal van de Pauluskerk. Als jij in groep 7 of 8 zit moet je zeker eens naar de PV komen, want daar ga je zeker geen spijt van krijgen!

Voor informatie:

De Hoeksteen algemeen