aug

Vlak voor de zomervakantie heeft er eerder een stukje in de kerkbode gestaan over de cursus ‘ Moeilijke vragen’ die de Evangelisatiecommissie in samenwerking met de IZB organiseert. Christiaan Calvier van de IZB zal deze avonden voor u verzorgen.

Wat houdt de cursus in?

Misschien krijgt u moeilijke vragen op u af als christen, zoals;  ‘ waarom zou ik naar de kerk gaan’? ‘ Waarom zou ik in Jezus geloven’? Of misschien denkt u juist: vroeg iemand maar eens naar mijn geloof… Als u nooit iets gevraagd wordt, is het best mogelijk dat u die vragen zelf afhoudt. Hoe dan ook, er zijn over het geloof allerlei moeilijke vragen te stellen en vaak hebben we er zelf ook wel een aantal. In deze cursus hopen we met deze vragen aan de slag te gaan.

Praktische zaken

Alle avonden duren van 20:00-22:00 uur in wijkgebouw Het Trefpunt, op de volgende data;
- 24 september
- 8 oktober
- 22 oktober
- 5 november

We zouden graag het aantal deelnemers willen weten i.v.m. het bestellen van materialen. Daarom vragen we u om zichzelf op te geven via het emailadres:

Ook zal er in de kerk een opgave-formulier uitgereikt worden. Graag uw opgave vóór maandag 10 september.

We hopen u hier te ontmoeten,

Met vriendelijke groet,
De Evangelisatiecommissie