Wellicht heeft u er al iets van meegekregen? De Boekenmarkt wordt sinds 1 september georganiseerd door de Stichting African Hands.
Sinds de start in 2005 was de naam van Loes Horstman aan de Boekenmarkt verbonden. Loes vond het echter nu tijd om het stokje te gaan overdragen aan anderen. En dat is dus de Stichting African Hands geworden. Voor velen onder u geen onbekende. Want wie kent niet de enthousiaste groep die kettingen maakte en verkocht voor het goede doel ? De tassen en shawls die gretig aftrek vonden? En de activiteiten van de Stichting tijdens de jaarmarkt in Heukelum?

En daar komt nu dus de Boekenmarkt bij. Wat gaat er veranderen? Op zich niet zo heel veel. De verkoop van boeken blijft in Maranatha. De eerste verkoopdatum zal 10 december zijn tijdens de winterfair. En daarna op 3 en 4 maart 2016 tijdens de Verzamelbeurs. Ook in de maand juni/juli zullen er weer 3 verkoopweken zijn in Maranatha. Ook het doel blijft een betere toekomst voor aids-weeskinderen. Maar het inleveren van de boeken is wel op een andere locatie. U kunt uw boeken iedere donderdag tijdens de oneven weken inleveren op het inleverpunt aan de Oostwal. Dit is gelegen naast Van Schaik Rijwielhandel. U kunt dan terecht ’s morgens van 10.00- 12.00 uur en ’s avonds van 19.00- 21.00 uur. Mocht u nu veel boeken hebben en/of er graag snel vanaf willen, dan is het natuurlijk altijd mogelijk dat wij even overleggen over een inlevertijd, of een ophaaltijd voor uw boeken. Het emailadres van de Boekenmarkt is: maar u kunt ook bellen met de Boekenmarkt. Het telefoonnummer is 06-22588927. De eerstvolgende inleverdata zijn: donderdag 15 september-29 september- 13 oktober. De komende tijd zal de website van de Boekenmarkt Leerdam worden aangepast. Voor meer informatie over de Stichting kijkt u op www.african-hands.nl

Wij hopen ook dit jaar weer heel veel boeken te mogen ontvangen. Om op die manier vele kinderen te kunnen ondersteunen. Doet u weer mee!!!!!!!!
Hartelijke groet, namens  het Boekenmarkt team