Nu de voorbereidingen voor 2021 in volle gang zijn, gaan we ook weer beginnen met actie voeren. Juist in deze tijd krijgen de actiedagen extra betekenis. Natuurlijk zamelen we nog steeds geld in voor Wit-Rusland. Tegelijkertijd blijven we als Ichtus en gemeente zo ook meer met elkaar verbonden en creëren we de mogelijkheid om elkaar buiten de kerkdiensten te zien en te spreken. Daarom organiseren we op zaterdag 26 september een fietsactie. We zijn genoodzaakt om deze actie in een veilig 1,5m-afstand-jasje steken, maar voor de rest kunt u een gezellige middag verwachten zoals u dat inmiddels van ons gewend bent.

Er kunnen drie routes gefietst worden.
Route 1 – fietstocht (30 km). Kosten: € 10,- per persoon. U fietst door de prachtige omgeving van Leerdam, terwijl ondertussen uw kennis op de proef wordt gesteld…

Route 2 – kinderspeurtocht (7 km). Aanmelden per gezin, kosten: € 5,- per kind (3 t/m 12 jaar), ouders en jongere kinderen fietsen gratis mee. De kinderen zullen binnen Leerdam de hele wereld over reizen en op markante punten de meest exotische opdrachten uitvoeren. LET OP: vanwege de RIVM richtlijnen is de maximumleeftijd voor kinderen bij deze route 12 jaar. Doet uw kind graag mee, maar kunt u niet meefietsen? Dan vragen wij u zelf een gezin te zoeken waarbij uw kind kan aansluiten. Dit gezin geeft bij aanmelden dan 1 kind extra op.

Route 3 – racefietstocht (75 km), kosten: € 10,- per persoon.

De kosten voor de fietstochten zijn inclusief drinken en een lekkere versnapering halverwege de reis. Het geld kan overgemaakt worden op de rekening van Ichtus (NL78 RABO 0373 7419 79) of contant betaald worden op de dag zelf. De begintijd voor de routes is ergens tussen 13.00-14.00 uur. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen maken wij kleinere groepen van deelnemers die op verschillende tijdstippen na elkaar starten, om te voorkomen dat zich te veel mensen tegelijk op de start- en pauzepunten bevinden. U kunt zich opgeven op dezelfde manier als voor de kerkdiensten. Via onderstaande link of telefonisch kunt u zich opgeven (06-53965438), maar digitaal aanmelden heeft de voorkeur. Aanmelden kan tot maandag 21 september.

Uiterlijk donderdag 24 september ontvangt u een bevestigingsmail met uw definitieve starttijd en -locatie. Tijdens de gehele actie gelden uiteraard alle richtlijnen van het RIVM. Wij zullen deze als Ichtus naleven en vragen alle deelnemers ook hun verantwoordelijkheid te nemen. Samen kunnen we er een veilige én leuke middag van maken! Komt u ook?

Opgeven voor de fietsactie op D.D. 26 september is helaas niet meer mogelijk.