De Grote Kerk in Leerdam is van 1 juni tot half september 2016 drie maal per week geopend voor publiek en wel op woensdag, vrijdag en zaterdag. ’s middags van 13.30 tot 16.30 uur. Er is dan ook een expositie van de  schilderkunst van Linette Trapman.

Afgelopen jaar trok de openstelling van de kerk 4.500 bezoekers. Om ook dit jaar (en volgende jaren) 3 middagen per week open te kunnen zijn zoeken we meer mensen, die bereidt zijn enkele malen per seizoen ingeschakeld te worden als gastvrouw / gastheer. Per middag doen 3 personen mee.

Twijfelt u of dit iets voor u is? Of zijn er vragen waarop u eerst een antwoord wenst alvorens een besluit te nemen? Aarzel dan niet en neem contact op met één van ons. We maken graag even tijd vrij om met u hierover te overleggen. Wij zijn benieuwd naar uw reactie.

Hans Foppen, tel . 610697 e-mail:
Jeanet Knoop, tel. 631760 e-mail: