okt
31

Gezocht:
Enthousiaste vrijwilligers die met onze cliënten een activiteit willen doen.

Locatie:

Op Locatie de Raadsliedenstraat wonen 7 volwassenen met een niet aangeboren hersenletsel. Syndion biedt ondersteuning bij de dagelijkse zorg.

Werkzaamheden:

Een aantal cliënten is op zoek naar een vrijwilliger om mee te koken, fietsen, wandelen, zwemmen, of gewoon om af en toe eens een praatje te maken. In overleg kunnen we kijken wat de mogelijkheden zijn. In principe wordt u gekoppeld aan 1 vaste cliënt.

Werkdagen/tijden:

De dagen / tijden  zijn in overleg met de cliënt te bepalen.

Wie zoeken wij:

Voor een man van 78 zijn wij op zoek naar een man die af en toe tijd heeft om te gaan wandelen, fietsen, zwemmen, een praatje maken. Mijnheer heeft een politieke achtergrond en vind het leuk om hierover te praten. Voor deze cliënt is het van belang dat je stevig in je schoenen staat, geduldig bent  en duidelijk je grenzen kan aangeven.

Voor een vrouw van 55 zijn wij op zoek naar een kook vrijwilliger. Ze vindt het leuk om samen te koken en dit op te eten. Voor deze cliënt is duidelijkheid, structuur, regelmaat en tijd erg belangrijk.

Voor wat hoort wat:

Als je bij Syndion actief wordt als vrijwilliger, krijg je een vrijwilligersovereenkomst en een –vergoeding aangeboden. Daarnaast is het mogelijk om gebruik te maken van collectiviteitkorting van VGZ. Verder zullen afspraken worden gemaakt over informatie en begeleiding.

Voor meer informatie of sollicitatie:

Heeft u vragen of interesse in deze functie dan kunt u contact opnemen met Team raadsliedenstraat.

  • 0345-638851