juni
01

geldVorige week zaterdag 26 mei hebben wij een zonnige glasstadjaarmarkt achter de rug. De commissie is dankbaar te kunnen melden dat de opbrengst van de markt uitgekomen is op € 4.500,=.

Ondanks alle tegenslagen, die wij in de aanloop naar de markt te verwerken hebben gekregen, is het ook dit jaar weer een zeer geslaagde markt geweest. Een mooie dag die door de deelnemers met veel plezier beleefd is. De gezamenlijke inspanning en ontspanning laat zien waar een gemeente toe in staat is. Voor de opbrengst wordt een ieder die zijn of haar steentje heeft bijgedragen heel erg bedankt.

Met de opbrengst kunnen wij dit jaar weer een aantal goede doelen steunen. De Aidswezen in Afrika, het diaconieproject in Noord Kameroen, project Ethiopië,  weeskinderen in Bali, inloophuis de Blauwe Anemoon uit Gorinchem en diverse andere kerkelijke doeleinden.

Na de vakantie gaat de commissie met nieuwe energie aan de slag voor de glasstadjaarmarkt van volgend jaar. Zet 25 mei 2013 maar alvast in uw agenda. Mocht u zich willen aansluiten bij de vrijwilligers, laat het ons dan weten.

De Glasstadjaarmarktcommissie