Op maandagavond 28 mei a.s. staat het oefenen van en met de kerkhulpverlening centraal. Deze oefening valt samen met de grote eindoefening van de brandweerposten Leerdam-Schoonrewoerd en Asperen. De oefening wordt gehouden in en om de Grote kerk. Wij willen u vragen daarbij zoveel mogelijk aanwezig te zijn. We willen die avond de kerk vol hebben met gemeenteleden om de oefening zo realistisch mogelijk te maken.

Ook u/jullie zitten op zondag in de kerk en als er een calamiteit zich zou voordoen , is het fijn om te weten hoe te handelen.
Wij willen u/ jullie vragen om uiterlijk half 8 in de kerk aanwezig te zijn. De kerk is open om kwart over 7 en we starten om half 8.
Om 21.00 uur is er in de Kandelaar een evaluatie met de Kerkhulpverleners die daadwerkelijk hulp hebben geboden.
Voor de Gemeenteleden is de oefening tussen 20.00-20.15 afgelopen.

Deze oefening biedt ons de unieke kans om samen met de hulpverleningsdiensten te oefenen.

Wij hopen op een hoge opkomst.
Mogen wij op jullie medewerking rekenen?

Met vriendelijke groeten,
Namens de BHV Commissie