gemeente jeugd kerkOp zondagmiddag 15 februari is er weer een jeugdthemadienst in de Grote Kerk. In een voorgesprek zeiden enkele jongeren graag bemoedigd te willen worden in het geloof. Natuurlijk zien we om ons heen veel narigheid (en daar sluiten we ons ook niet voor af!), maar we moeten ook niet vergeten dat God ons een ‘blijde boodschap’ brengt, die ons leven wil vernieuwen en verrijken. Maar hoe werkt dat dan concreet? Juist als je ook tegenslagen kent? In Hebreeën 11 (en 12) luisteren we naar enkele geloofshelden, die daar vanuit ervaring over kunnen spreken. Daarom is het thema: ‘Ik ga ervoor!’ Na een gezellige broodmaaltijd in Maranatha praten we hier over door in een preekbespreking met elkaar.

Een jeugdthemadienst is een dienst voor en door jongeren; en daarom een mooie gelegenheid om ook ándere jongeren uit te nodigen.

Jij (en u) bent hier van harte voor uitgenodigd!