Afgelopen zaterdag 4 juli 2015 was het jubileumconcert in de Grote Kerk. Samen met de Cantorij van ‘Kerk aan de Linge’ onder leiding van Janko Fraanje werd een gevarieerd programma uitgevoerd. Afwisselend orgelspel, koorzang en samenzang. Het programma vermelde o.a. werken van Asma, Wesley, Buxtehude, en Händel. Met name het Magnificat van Wesley was indrukkend. Het door Arie uitgevoerde  ‘Alleluia’ van Händel was imponerend. Hiervoor kreeg de jubilaris een spontaan applaus.

De aanwezigen die de warmte hadden getrotseerd, genoten dan ook van prachtige muziek. Duidelijk is dat zowel koor als jubilaris zich veel moeite getroost hadden in de voorbereiding. De opening werd verzorgd door ds. M.B. Heiting. Ds. A. Schroten sprak een korte overdenking over Psalm 150 en legde de relatie tussen woord en muziek. Voordat ds. J. van den Berg de sluiting kon verzorgen werd de jubilaris verrast door een toespraak van collega organist en dirigent Janko Fraanje. Hij memoreerde de goede samenwerking met de jubilaris en liet duidelijk uitkomen dat de samenwerking tussen de drie organisten van de Grote Kerk uitstekend is.

Daarna werd Arie toegezongen door de Cantorij, begeleid op het orgel door Corné Lam. Deze functioneerde tijdens het concert tevens als registrant. Vervolgens sloot ds. J. van den Berg de avond en werd afgesloten met het zingen van: Dank, Dank nu allen God.