Voortaan is de liturgie voor bijzondere diensten beschikbaar op de Website.
Indien er voor een bijzondere kerkdienst een gedrukte liturgie gemaakt is, is deze ondergebracht in de agenda van de website in het agendabericht van de desbetreffende kerkdienst.
Ga hiervoor naar de agendapagina van de website hervormdleerdam.nl (onder “Populair”: bij kerkdiensten gemeente breed) of (onder “snel naar”: bij de Agenda)
Selecteer de desbetreffende kerkdienst, door er eenmaal op te klikken via de linker muisknop Klik daarna op het woordje “meer informatie” onder de tekst van de omschrijving.
Dan wordt de zelfde tekst weer zichtbaar , maar nu inclusief een link naar de bijlage (de gedrukte liturgie).
Indien u hierop klikt verschijnt de desbetreffende liturgie op het venster en kan je deze eventueel downloaden en/of afdrukken.