mrt
05

Beste gemeente,
De volgende actie is een veiling op vrijdagavond 18 maart van 18:00 uur tot 21:00 uur. Een actie die zeker het deelnemen waard is! Tijdens deze actie kunt u onbeperkt pannenkoeken eten & zal er een veiling gehouden worden in wijkgebouw Maranatha. Voor deze veiling zullen de Ichtusleden hun talenten inzetten en daar kunt u gebruik van maken! Voorbeelden van veilingitems zijn een fotoshoot, een mandoline (afgestemd), examentraining of overheerlijke cupcakes. Het pannenkoeken eten kan de hele avond door, maar de veiling begint om 19:15 uur! Onbeperkt pannenkoeken eten kost €5,- per volwassene en €2,50 per kind (tot 12 jaar). Dit kunt u contant betalen op de avond zelf. Opgeven kan via dit emailadres:

Zou u deze actie ook mee willen nemen in uw gebed?

Met vriendelijke groet,
De Actie Commissie

sept
27

Lezing ‘Het Nieuwe Testament, een Joods boek’

Op woensdag 28 oktober a.s. organiseert de commissie Kerk en Israël, classis Gorinchem een lezing in Gorinchem met het thema ‘Het Nieuwe Testament, een Joods boek’.

Dhr. J. Akker vertelt hoe hij, als Messiasbelijdende Jood (tevens lid PKN), het Nieuwe Testament leest. De bijeenkomst zal worden gehouden in de Exoduskerk, Mollenburgseweg 15 in Gorinchem. Aanvang 20.00 uur, zaal open 19.30 uur. Iedereen is welkom en de toegang is vrij. Wel zal er een collecte gehouden worden voor een project in Israël. Een IPC-consulente is aanwezig met een tafel met Israëlproducten.

Van harte aanbevolen!

LezingOkt2015

okt
06

Van de drie pelgrimfeesten is het Loofhuttenfeest het langste en meest feestelijke, het vormt het hoogtepunt van het Bijbelse jaar. Het is het feest van dankbaarheid en lofprijs voor de Here, voor de oogst en voor Zijn tegenwoordigheid onder Zijn volk. Dit feest is zelfs profetisch zo belangrijk, dat in het komende duizendjarig vrederijk alle natiën aan dit laatste feest van het jaar zullen deelnemen.
Het Loofhuttenfeest en Gods beschermende hand over Israël zijn de thema’s van de lezing door ds. B. Haverkamp op 22 oktober 2014 om 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur) in de Exoduskerk, Mollenburgseweg 15 in Gorinchem. Er is ook gelegenheid tot het kopen van Israëlproducten. De commissie Kerk en Israël heet u van harte welkom!

lezinghaverkamp

juli
31

Misschien is het u al opgevallen maar sinds kort is een vitrine in de Grote Kerk gevuld met voorwerpen uit Israël. Een keppeltje, een gebedsrol, fotomateriaal maar ook producten die gekocht kunnen worden; van beautyproducten, wijn, specerijen tot aan speelgoed.

juli
31

Bekijk onderstaand filmpje eens met spectaculair mooie beelden van het hedendaagse Jeruzalem en omgeving met zijn rijke geschiedenis.