Afgelopen kerkbode heeft u kunnen lezen dat bijbelstudiegroep Sion u graag wil uitnodigen voor de koffie! We zijn dit seizoen uitgedaagd om in onze gemeente meer over God te ontdekken. En daarom willen we graag dit koffie drinken organiseren. We geloven dat door onderlinge ontmoeting we elkaar op allerlei gebieden beter kunnen leren kennen.

Voor wie?
Iedereen kan zich opgeven, van jong tot oud. Of u nu elke zondag in de kerk komt, af en toe of aan huis bent gebonden.

Hoe werkt het?
U kan opgeven of u graag ergens wilt gáán koffie drinken, of dat u koffie drinkers wilt ontvangen en hoeveel dat er mogen zijn. Bijbelstudiegroep Sion verzamelt alle opgaven en maakt de matches. Ontvangt u koffiedrinkers, dan blijft het een verrassing wie dat zal zijn totdat uw gasten op de stoep staan. Gaat u ergens koffie drinken, dan ontvangt u direct na de morgendienst het adres waar u heen kunt gaan.

Wanneer?
Zondag 25 juni na de morgendiensten in de Grote Kerk en de Pauluskerk.

Hoe kan ik me opgeven?
Zondag 4 juni worden er opgaveformulieren uitgedeeld en komt er een doos in beide kerken te staan. Opgaveformulieren blijven liggen achterin beide kerken op de tafel. Formulieren kunnen ingeleverd worden t/m zondag 18 juni. Opgeven kan ook telefonisch, bel daarvoor met Gonnie van Pouderoijen : 06 – 15412422. Opgeven kan ook per email:

Geeft u dan aan in welke kerk u op 25 juni naar de ochtenddienst hoopt te gaan.

We hopen op veel gastvrijheid!

Hartelijke groet, namens bijbelstudiegroet Sion
Gonnie, Anita, Kevin, Erika, Hanny, Corina, Heidi, Mireille, Jaco & Janet