feb

potgrondOp DV zaterdag 3 maart houdt de diaconie van de Hervormde Gemeente Leerdam weer de jaarlijkse potgrondactie.

Dit jaar heeft de diaconie van de Hervormde Gemeente Leerdam als doel:

Het steunen van het Servië project van Ichtus. Ichtus wil dit jaar een 5 tal projecten daadwerkelijk gaan ondersteunen in Servië, hiervoor is veel geld nodig om materiaal deels in te voeren en grotendeels ter plaatse te kunnen kopen. Komende zomer gaan er ca. 50 jongeren van Ichtus naar Servië om daar werkzaamheden te verrichten. Het gaat o.a. om het opknappen van een school, het sponsoren van zaaigoed voor de groentetuin voor zelfvoorziening kerkelijke gemeente. Opzetten van activiteiten voor en met gehandicapten en kinderen van de Gemeente van Ds Aleksander. Het ophogen van de muur bij de kerk waar de kinderen veilig achter kunnen spelen. De werkzaamheden worden in nauwe samenwerking met de stichting Hulp Oost Europa uitgevoerd. Verdere informatie kunt u vinden op de site van Ichtus http://werkvakantie.ichtusleerdam.nl/project.html De diakenen van de Hervormde Gemeente Leerdam wijk C-O en West willen dit jaar het project van harte ondersteunen.

U kunt het project steunen door het kopen van potgrond en of gedroogde koemestkorrels.

Per zak potgrond van 40L betaalt u € 3,50 of drie zakken voor € 10,00.
Per zak gedroogde koemestkorrels van 5kg betaalt u € 4,00 of drie zakken voor € 11,00.

Zondag 19 februari 2012 worden er bestelformulier uitgedeeld.

U kunt uw bestelling zondag 26 februari deponeren in de doos bij de uitgang van de Grote Kerk / Pauluskerk of tot dinsdagmiddag 28 februari doorgeven aan:

• Bij voorkeur per E- mail
  • Rinus van Rangelrooy, tel. 0345-599320
  • Dik den Braber, tel. 0345-616880,
  • Cees van der Linden tel. 0345-618851,

Uw bestelling wordt zaterdagmorgen 3 maart tussen 09.00 uur en 13.00 uur gratis bij u thuis bezorgd. Bij voorkeur bij aflevering van uw bestelling met gepast geld betalen.