juli

Misschien is het u al opgevallen maar sinds kort is een vitrine in de Grote Kerk gevuld met voorwerpen uit Israël. Een keppeltje, een gebedsrol, fotomateriaal maar ook producten die gekocht kunnen worden; van beautyproducten, wijn, specerijen tot aan speelgoed.

U kunt de producten kopen bij Israëlconsulente Mevr. J. Slotboom. Zij heeft een shop aan huis (Violierlaan 36). Neem gerust eens een kijkje of surf voor het volledige aanbod aan producten naar www.israelwinkel.nl. Als u de producten bestelt via de Israëlconsulente (tel. 610120) bespaart u de verzendkosten.
Door middel van de verkoop van Israëlproducten worden de duizenden naar Israël terugkerende joden ondersteund. Van harte aanbevolen!

Namens de commissie Kerk en Israël