juni
05

boekenmarkt

Bent u op zoek naar boeken, dvd’s of puzzels voor een klein prijsje? Kom dan donderdag 12 juni naar wijkgebouw Maranatha in Leerdam Oost voor een speciale boeken- en puzzelmarkt. Van 14.00 tot 17.00 uur is iedereen welkom om rond te snuffelen.

Burgemeester Houtman neemt samen met ambtenaren van de gemeente Leerdam de verkoop voor zijn rekening. Dit alles in het kader van een teambuildingsdag. Door een speciale inzamelactie onder collega’s zijn er veel boeken, puzzels, spellen en cd’s/dvd’s beschikbaar. De opbrengst is bestemd voor aidswezen in Afrika (zie ook www.boekenmarktleerdam.nl ).

Om de middag een speciaal tintje te geven, kunt u mee doen aan een verloting, is er een grabbelton voor de kinderen en wordt er voorgelezen. De vrijwilligers,die normaal gesproken de boekenmarkt organiseren en hier veel tijd in steken, krijgen een high tea aangeboden door de gemeente. Zo hoeven ze zelf een keer niet te zorgen, maar worden in het zonnetje gezet. Het is bijzonder dat door hun inzet inmiddels uit het hele land mensen afreizen naar Leerdam voor de jaarlijkse boekenmarkt in verband met het ruime aanbod aan spullen.

Heeft u zelf nog boeken, puzzels, spellen of cd’s/ dvd’s over voor het goede doel? U kunt ze afgeven bij de balie van het Stadskantoor, bij de gemeentewerf of bij wijkgebouw Maranatha tijdens openingstijden, dan zullen ze op de markt worden verkocht. Zie ook www.boekenmarktleerdam.nl.

Kom onder het genot van koffie en thee (kinderen limonade) op uw gemak ronddwalen tussen de boeken, cd’s en puzzels!