Heb  jij  zin  in  2  leuke  ochtenden  vol  activiteiten?  In de  voorjaarsvakantie  is  er  weer  Vakantie  Bijbel  Klub. Het thema is De Bouwplaats. Luisteren  en  kijken  naar  een  bijbelverhaal,  poppenkast en sketch, veel zingen en knutselen. Ook  dit  keer  is  er  een  apart,  leuk,  gezellig tienerprogramma voor de tieners van groep 7 en 8. Jij  komt  toch  ook?  Als  je  tussen  de  4  en  12  jaar  bent, kom  dan  op  dinsdag  23  en  woensdag  24  februari  naar de  Pauluskerk.  Het  begint  om  9.15 uur  en  duurt  tot  11.30  uur.  De  entree  is  gratis.  Je  bent van harte welkom en neem gerust iemand mee! Volgende week zondag is de afsluiting in de Grote kerk, die dienst begint om half 10. Ook dan is iedereen van harte welkom.