Onlangs hebt u in de Kerkbode en op de websites kunnen lezen dat het Trefpunt binnenkort volledig wordt verhuurd aan de huisartsenpraktijk die al enige jaren een gedeelte van gebouw gebruikt. Dat houdt onverkort in dat de inventaris door het college moet worden verwijderd. Ook het elektronisch orgel hoort daarbij.

Het orgel is indertijd geschonken door mevr. Heleen Brinkman. Desgevraagd heeft zij ons laten weten dat zij en haar kinderen het orgel niet terug willen hebben en dat het ter vrije beschikking staat aan het college wat ze er mee willen doen. Daarom staat het orgel nu te koop voor een gemeentelid die daarin geïnteresseerd is. Over de prijs worden we het zeker eens.

Het gaat om een Johannus orgel type Opus 220. De kleur is midden eiken. Het orgel is compleet met bijbehorende orgelbank. Als u het wilt bekijken of als u een bod wilt uitbrengen dan kunt u een afspraak maken met Pieter Hoegee. Hij is bereikbaar onder nr. 06-5115 4703 of via de mail .

Wij horen graag iets van u.

Het college van kerkrentmeesters

Orgel Trefpunt