Op zaterdag 13 december a.s. wordt de winterfair gehouden. De opbrengst is bestemd voor de renovatie van Maranatha. Komt eens kijken naar de prachtig gerenoveerde toiletgroep die voor een groot deel gefinancierd is met de opbrengsten van de viering van 25 jaar Maranatha en de Winterfair 2013.

Wat is er allemaal te doen en te koop?

De overheerlijke oliebollen en appelflappen

oliebol-01 
 
oliebol-02

Er zijn volop oliebollen en appelflappen te koop. De hele dag door verse aanvoer. En…. U kunt uw bestelling al plaatsen voor 31 december. Niet meer bij de bakker in de rij, maar gewoon afhalen in Maranatha. Proef deze lekkernij en neem een bestelformulier mee! Uiteraard kunt u ook direct uw bestelling plaatsen. Bestellen via de webshop is ook mogelijk. www.hervormdleerdam.nl en dan naar webshop.

Ansichtkaarten Kerstkaarten notitieblokjes jaarkalenders

ansichtkaart

Er is een grote sortering aan kerstkaarten, beterschapskaarten, enz op de winterfair te koop. Voor jong en oud. U steunt door uw aankoop het goede doel. Ook handige notitieblokjes vindt u op deze kraam. En wat dacht u van een prachtige jaarkalender. Mis het niet en breng een bezoekje aan deze prachtige kraam.

Onze eigen Marktplaatskraam

marktplaats

Kom kijken en inleveren bij onze eigen Marktplaatskraam. Wat houdt dit in. Stel u heeft mooie gebruiksartikelen maar wil er eigenlijk wel van af maar verkopen via Marktplaats lukt niet. Bv een theeservies, bloemenvaas, keukenbenodigdheden, woonaccessoires die u niet gebruikt enz. Die levert u in op 28 november in Maranatha. ( na deze datum neemt u dan kontakt op met Liset Versluis 0345-618238) Daar bij geeft u aan wat het artikel op zou moeten brengen. De prijs is ook zichtbaar op het artikel. Iemand ziet uw theeservies staan en brengt een bod uit van € 30,=. U heeft echter aangegeven dat het artikel minimaal € 40,= moet opbrengen. De koop gaat dus niet door. Biedt iemand € 40,= of daarboven dan is het artikel verkocht en de opbrengst voor de Renovatie. Wordt het artikel niet verkocht dan krijgt u het weer terug.

Bloemwerk

bloemwerkHeeft u vorig jaar het prachtige bloemwerk gezien tijdens de Winterfair 2013 in Maranatha? Ook dit jaar is er weer prachtig bloemwerk te koop. Wees er snel bij want de ervaring leert dat deze stand snel uitverkocht is.

Kerstartikelen

kerstartikelen

Heeft u kerstspullen over die niet meer worden gebruikt? Levert u ze dan in voor onze kerstartikelen kraam. Dan kan van alles zijn. Bv. Kerstballen, strikjes, kaarsen , waxinelichtjes, kaarsenstandaard, schaal met drijfkaarsjes, klokjes,kerstverlichting, kerstboompjes enz. U weet er zelf vast nog veel meer op te noemen. Deze kunt u inleveren op vrijdagavond 28 november in Marantha. Tussen 19.00 -20.30.

Kerstsnuffelkramen

In de zomer hebben wij een prachtige partij kerstspullen kunnen inkopen. En dat was echt Veel voor Weinig. Doe u voordeel en koop uw kerstversiering tijdens de Winterfair. Kaarsen, kerstslingers, verlichting, kerstballen het is bij ons allemaal te koop.

 kerstsnuffelkramen-1 kerstsnuffelkramen-2  kerstsnuffelkramen-3 
 kerstsnuffelkramen-4  kerstsnuffelkramen-5  kerstsnuffelkramen-6

Kerstpuzzel raden

kerstpuzzelEr ligt weer een mooie puzzel klaar. Raad hoe lang er over gepuzzeld is voor de puzzel klaar was. Wie het dichtst bij de tijd zit ontvangt de puzzel als prijs.

Kerstkraam

kerstkraam

Vorig jaar hadden we prachtige steigerhout kerstbomen en diverse eigen creaties. Ook dit jaar hebben we weer een scala van zelfgemaakte creaties in zowel najaars – als kerstsfeer. Kortom voor de laatste trends moet u op de winterfair zijn. Er is weer heel veel en de kraam is groter dan vorig jaar maar: Wees er snel bij want op = op.

Flessen wijn met flessenhanger

flessen-wijn

U kent ze vast wel. Een flesje wijn om cadeau te geven. En het liefst met een persoonlijke boodschap of wens. Daarvoor zijn er flessenhangers ontworpen. In allerlei verschillende teksten verkrijgbaar. Bv. Gefeliciteerd, Geslaagd, Zomaar, Bedankt, Fijne feestdagen, Goede Kerstdagen en nog veel meer.

Snuffeltafels

snuffeltafelsOok de snuffel tafels mogen tijdens de fair niet ontbreken. Kom kijken wat er allemaal op u ligt te wachten. En heeft u zelf dingen waar u niets meer mee doet? Lever ze in op  28 november in Maranatha. Zo helpt u mee om de snuffeltafels te vullen.

Uiteraard is er ook aan de kinderen gedacht

kinderen0dopjeZoek een kinderei dopje uit en maak het open. Kijk naar het nummer wat er in het ei zit en zoek op de tafel je prijs op.

Voor alle leeftijden.

Kinder Verkoopkraam

Een leuke kraam voor de kinderen. Met speelgoed, knuffels, kleurplaten, spelletjes enz. Kom kijken er is van alles te koop. Tegen hele schappelijke prijsjes.

Baby cadeautjes

babycadeautjesJosien de Ruiter heeft o.a. hele leuke babycadeautjes gemaakt. Komt u langs bij haar kraampje met baby omslagdoeken, sokjes, babydoosjes, gebreide vestjes enz.
Verder verkoopt zij zeepkettingen, waxine lichtjes, sleutelhangers, kettingen en nog veel meer leuke kadootjes. Een kraam die ook zeker een bezoekje waard is.

Ook de boekenmarkt is aanwezig

boekenmarkt

Tijdens de fair worden er ook weer boeken verkocht door de boekenmarkt Leerdam. Er zijn inmiddels weer heel veel boeken ingeleverd. Streekromans, spannende boeken, kinderboeken, informatieve boeken, christelijke boeken gewone romans enz. De boeken zijn uitstekend van kwaliteit en worden verkocht voor € 1,= per stuk. Tijdens de winterfair presenteert de boekenmarkt haar nieuwe project voor 2015!!!

Puzzelverkoop

puzzelverkoop

De laatste maanden is er weer druk gepuzzeld om de voorraad aan te vullen. En het resultaat mag er zijn. 200 puzzels liggen weer op een nieuwe eigenaar te wachten. Houdt u van puzzelen? Kom dan kijken. Alle puzzels zijn compleet te bekijken. Als u besluit te kopen dan wordt de puzzel pas afgebroken.. Wees er snel bij! Onlangs heeft de Boekenmarkt 400 puzzels gekregen. Daar zijn ook diverse nieuwe puzzels bij. Wees snel want op is op!

Muzikale omlijsting door Aurora

auroraDe Stedelijke Harmonie Aurora verzorgt een miniconcert tijdens de winterfair.

En wacht dacht u van de Hollandse Keuken

In de Hollandse keuken wordt heerlijke erwtensoep verkocht.
Verder broodjes met kroket of frikandel. Ook voor koffie thee en frisdrank bent u bij ons aan het goede adres.

 hollandse-keuken01 hollandse-keuken02  hollandse-keuken03 

Ook deze opbrengst is bestemd voor de renovatie van Maranatha

MAAR WAT IS EEN WINTERFAIR ZONDER UW HULP!

U kunt meehelpen door:

 • Uw overtollige spullen in te leveren voor de fair op vrijdagavond 21 of 28 november van 19.00 – 20.30 uur in Wijkgebouw Maranatha
 • Spullen beschikbaar te stellen voor onze marktplaatskraam.
 • U aan te melden om mee te helpen. Met een paar uurtjes zijn wij al heel blij.
 • Een bezoekje te brengen aan onze winterfair.
 • Het aan uw vrienden en  kennissen te vertellen en ze uit te nodigen.
 • Mensen te verwijzen naar de website www.hervormdleerdam.nl waar deze info ook te lezen zal zijn.

Contactpersonen voor de fair:

 • Jacques Hoencamp telefoon 0345-612480
 • Loes Horstman telefoon 0345-617506
 • Richard van Strien telefoon 0345-611205
 • Arie en Liset Versluis telefoon 0345-616960
 • Of email

U komt toch ook!

Kerstmarkt in Leerdam

Op vrijdag 12 december en zaterdag 13 december is er Kerstmarkt in de binnenstad van Leerdam Ook wij staan met een kraam op de kerstmarkt. Als alles volgens afspraak verloopt staan wij voor de Grote Kerk. Komt u bij ons langs? Even sfeerproeven voor zaterdag 13 december? En mocht het op zaterdag 13 december slecht weer zijn: Dan komt u toch ook heerlijk warm shoppen in Maranatha.