Ken jij iemand die je allemaal moeilijke vragen stelt over je geloof, waarom je naar de kerk gaat en wie Jezus nou eigenlijk is? En wil je wel graag vertellen over God, maar vind je het erg moeilijk? Kom dan samen naar de Youth Alpha, misschien kunnen wij meehelpen om de vragen te beantwoorden!!

Op de Youth Alpha behandelen we allerlei onderwerpen waar jij als jongere mee bezig bent, en gaan we met jou langs de belangrijkste onderdelen van het christelijk geloof. We zijn niet zo van saaie preken, vinden filmpjes en discussies veel leuker. We houden ook wel van gezelligheid en lekker eten, dus beginnen we elke avond met een goede maaltijd.

Ook al ben je zelf iemand die denkt: ik wil wel wat meer weten van het geloof, van wat ze daar nou doen in die kerk, juist dan ben je van harte welkom. Het is supergezellig en je leert heel snel tijdens het eten de mensen kennen.

18 Februari 2015 beginnen we weer met een nieuwe Youth Alpha.

Kijk op onze facebook pagina voor meer informatie: facebook.com/YouthAlphaLeerdam

Groetjes,
Annerieke, Adriaan, Johan en Elza